LETOS MÁTE UŽ PODESÁTÉ JEDINEČNOU PŘÍLEŽITOST UŽÍT SI ZELENÉ PIVO NA ZELENÝ ČTVRTEK.
Zelené pivo vzniká spojením kvalitní vody, ječného sladu vyrobeného z toho nejlepšího moravského ječmene a toho nejjakostnějšího žateckého chmele. Pivo je vařeno tradičním způsobem na 2 rmuty. Do mladinového kotle se spolu s chmelem během varu přidává i bylinný výluh, který vzniká louhováním několika druhů bylin včetně kopřivy v horké vodě. Díky tomuto způsobu vaření má pivo plnou chuť a příjemnou hořkost. Svou sílu pak Zelené pivo získává spodním kvašením trvajícím osm dnů. Dlouhým zráním při teplotě 1 °C se pivo chuťově zaokrouhluje a získává svůj typický buket a říz.
Posledním krokem ve výrobě Zeleného piva je přidání likéru pod pečlivým dohledem našeho sládka. Nenechte si na Zelený čtvrtek ujítunikátní pivo charakteristické zelené barvy s bohatou pěnou, příjemnou vůní a neopakovatelnou chutí.
Další příležitost budete mít až za rok.